Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Slovensko po americky (+ Slovensko nemá moderátorov?) [Mrs_the_Hell]

Moja starká sa stále rozčuluje nad "americkými" filmami a seriálmi, kde sa len "milujú a zabíjajú". Vždy potom povie, že tam by nechcela žiť, pretože je to tam také...

Tak dnes som sa presvedčila aj o tom, že to "take" nieje "len" v Amerike

Ako si tak pozerám Noviny na Markíze (nvm už ktoré:D, mám stále chaos, priveľa ich na mňa je), tak okrem typických politických a medzinárodných udalostí ma zaujal jeden fakt. V novinách šli 2 po sebe idúce reportáže o strelbe - jedna na Eurodom v Košiciach a druhá na nejaký krčmu. Obe síce bez zranení, ale keď som videla tých 20 vypálených guliek za 1 deň dosť ma to šokovalo. Toto sa deje na Slovensku... Povedzte mi kto normálny vôbec vystrelí? Alebo len nosí nejakú zbraň, či je to nôž alebo pištol, s úmyslom niekoho olúpiť,zraniť, či zabiť. Vážne uvažujem o tom, koho naša spoločnosť vychováva a či si ľudia uvedomujú závažnosť svojich činov. (podľa mňa nie)

A v duchu "amerického hesla": milovať a zabijať, sa aj milujeme. Dnes som mala zapnutú telku, prepínam a kukám na Jojke - Nevera po slovensky...ja, že zle vidím. Jediné čo som zaregistrovala, že detektívi odhalili 2 z 3 podozrení na neveru. Akože jedna ešte celkom poho dopadla, ale tá druhá! No aby ste boli v obraze, manžel podvádza ženu v 30 ročnom manželstve, pri 2 deťoch, akože chodí na týždňovky do Blavy... Najviac ma dojalo, Že ho pristihli infla granti, a ten dement povedal, že tá blondýnka je teraz jeho žena, že ju má nechať na pokoji, a ešte povedal jeho manželke, že je pi... Takže tomu sa naozaj hovorí nevera po slovensky.

A čerešnička na torte - Bouček je moderátor Nevery po slovensky.  Uznávam, že tam sedí ako riť na šerbli, vzhľadom na posledné obdobie v jeho živote...ale my nemáme iných moderátorov??


Sťažnosti a chválospevy | stály odkaz

Komentáre

  1. asi tak
    k 1. ... vieš keď ťa niekto poriadne napáli....ja by som pár ľudí aj zahlušila, ale bolo príliš veľa svedkov...

    k 2. ... podľa niektorých vyjadrení to boli len amatérsky herci..a vraj majú len 4 časti natočené bo ostatní boli verní..a nebudú dávať predsa happáče

    a boucek...no akosi ho nechcú a šup ho k nám..najlepší bol v tom programe, kde bačovi hľadali ženu...jediný kúsok, čo som videla, bolo, keď tí dvaja (Bača a Bouček) riadili traktor a bačiak sa strpkal =))

    moja pointa--klesá úroveň televízie..pred 10 rokmi sa na to dalo dívať od rána do večera a šlo niečo iné..dnes--samé správy
    publikované: 19.02.2008 13:13:35 | autor: undomielka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. jop
    hruza to je, dobry program je len na cechoch a to bones, criminal minds a na cetecke mcleodky... jasaaaam!
    publikované: 20.02.2008 18:45:58 | autor: trill (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014